Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Röda lappar lockar kunder

/
  • – Vi brukar undvika stan under de här dagarna men han ville köpa några figurer för sitt presentkort, berättar mamma Ramona Sjöberg medan sonen Lochlan Kinsella håller hårt i de efterlängtade leksakerna.
  • – För butiken är det bra att få rensa ut på lagret samtidigt som kunderna fyndar, menar Kristine Kareståhl, butikschef på Indiska, och så är det de roligaste jobbveckorna på hela året.
  • – Jag är på stan för köpa några biljetter till Nolatoks nyårsrevy och har inte tänkt handla på rean, säger Lars- Anders Nordin från Husum, jag har redan allt jag behöver.
  • – Det är många byten av julklappar nu men det har minskat jämfört med tidigare år. Skidor är populärt att köpa nu när många är lediga och vill ut i spåren, förklarar Alexander Sandin, butikschef på Intersport.
  • – Rean är bra om man kanske inte fått exakt det man önskat sig, själv har jag köpt en mysig morgonrock till bra pris för mina julklappspengar, berättar Tove Mattsson som också tänkt hitta en tröja på rean.

Mellandagsrean är här och i Örnsköldsvik är butikerna fyllda med röda lappar och köpglada kunder. Allehanda.se passade på att mingla på stan. Se bildspelet ovan.

Annons

Mer läsning

Annons