Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel och fylleri under nyårsnatten

/

Minst fyra fall av misshandel och sju fall av omhändertagande av berusad person inträffade under nyårsnatten i regionen.

Annons

Misshandel, fylleri och narkotikabrott var några av de brott som höll polisen sysselsatta under nyårsnatten. 

Minst sju fall av misshandel har polisanmälts varav ett på Centrumvägen i Örnsköldsvik, ett på Timmervägen i Domsjö, ett i Graninge och ett på en adress i centrala i Sollefteå.

Strax efter 01-tiden upptäcktes en påverkad kvinna mitt på väg 348 i närheten av Flärke, Örnsköldsviks kommun. Hon togs med till polisstationen för provtagning vilket visade att hon var narkotikapåverkad.

Tio minuter senare fick polisen i Örnsköldsvik larm om att en kvinna höll på att orsaka stor skadegörelse på ett hus i Finna.

I Lugnvik, Kramfors kommun, hittades en berusad kvinna i en snödriva strax efter tolvslaget. Strax innan 01-tiden togs en narkotikapåverkad bilförare i Bollstabruk. 

Polis har även kallats till festligheter vid Gladan i Kramfors, och strax efter 02-tiden inkom ett samtal om en stökig ungdomsfest på Sågverksvägen i Järved, Örnsköldsviks kommun.

– Det var en stökig nyårsnatt med många samtal om oroligheter. Patrullerna har haft mycket att höra, men några allvarligare brott har det trots allt inte handlat om. Inga personer greps under natten, säger Stig Allan Persson, vakthavande befäl vid polisens länskommunikationscentral.  

Sammanlagt har sju personer omhändertagits för fylleri i Ångermanland varav en i Kramfors och resten i Örnsköldsviks kommun. 

Mer läsning

Annons