Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel i Ö-vik - en anhållen i natt

En person i Örnsköldsvik greps i tisdags kväll och anhölls misstänkt för att ha misshandlat en sin hustru under flera års tid.

Annons

Det var klockan 22.17 i tisdagskväll polisen fick kännedom om en misshandel i Örnsköldsvik. En man i 50-årsåldern misstänks ha misshandlat sin några år yngre fru. Ambulansen anlände först till adressen och rapporterade om att en person var okontaktbar.

Polisen anlände, tog upp en anmälan, startade en utredning och grep den misstänkte mannen som fördes till polisstationen. Där tog förhör vid innan åklagare beslutade om att anhålla den misstänkte gärningsmannen.

Kvinnan som säger sig ha utsatts för misshandeln var vid medvetande och förhördes senare under natten. Hon uppger under förhör med polisen att mannen slagit henne under flera års tid. I lägenheten fanns flera andra vittnen som styrker kvinnans berättelse. Det är i nuläget oklart om kvinnan fått några synliga skador efter incidenten.

Mannen i 50-årsåldern misstänks för grov kvinnofridskränkning och ska precis som kvinnan höras vidare av polisen i Örnsköldsvik.

Mer läsning

Annons