Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julhandel i Örnsköldsvik

/
  • Charlotte Barr, Själevad– Jag och min man har turats om att åka till stan och handla julklappar, han har handlat tidigare så nu är det min tur. Det blir mest julklappar till barnen. De sista inköpen blir några hårda paket, de mjuka är redan köpta.
  • Under fredagen och lördagen var det många Ö-viksbor som gav sig ut inför en sista rusch inför jul.
  • Emely Berglund, butiksbiträde Leklust– Det har varit mycket folk i butiken, ofta handlar de bara någon liten grej nu på slutet. Jag tycker det har varit en bra julhandel i år.
  • David och Carola Ohlson, Härnösand– Vi köper julklappar till barnbarnen och har några kvar. Vi kommer hit till Örnsköldsvik någon gång nu och då, det är en fin stad med många butiker.
  • Mikael Hörnquist, Miami– Jag är ute i sista stund och köper julklappar, det blir mycket elektronik. Jag ska även köpa en hörsnäcka till mobiltelefonen till mig själv.
  • Liv och Ida Ängerud, Husum– Vi ska köpa örhängen, det är en julklapp i förskott från mamma. I julklapp har vi önskat oss en tv (Liv) och monster-high-dockor (Ida). Vi ska vara hemma och fira jul med familjen.
  • Jimmy Wallgren, butiksbiträde Stadium– Det har varit full fart. Julhandeln har varit mer utdragen än tidigare år, med en jämn tillströmning under hela december. Vi säljer mycket slalom- och längdskidor i år.

Lönefredag och sista dagarna innan julafton. I helgen var det många som gjorde årets sista – och i vissa fall samtliga – julklappsinköp.

Annons

Det var trångt på Örnsköldsviks gågator, torg och gallerior under fredagen och lördagen. Vi har träffat Ö-viksborna som jagade klappar i sista sekund.

Mer läsning

Annons