Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur vill du ha din kanelbulle?

/
  • Bengt Lundstedt, Haffsta: – Som mammas; snurrad till en knut, med kesella i och rikligt med kanel.
  • Jacqueline Dahl, Bjästa: – Jag gillar den med mycket kanel, ekologisk kanel, tyvärr inte så mycket socker – tillsammans med te med mjölk.
  • Sara Collén, Sollefteå: – Nybakad med mjölk.
  • Marcus Jonsson, Örnsköldsvik: – Mjuk och varm, med mycket kanel och inte så mycket pärlsocker.
  • Meja och Jessica Lindgren, Degersjö, Skorped: – Kall, med kanel, säger Meja, 4 år.– Som kanelbullar ska vara, med kanel och socker, säger Jessica.
  • Allan Sellgren, Kroksta: – Lite torra. De får inte vara för kladdiga, inte nybakade utan dagen efter.

Merja, 4 år: Den ska vara kall, med kanel.

Annons

Mer läsning

Annons