Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrott i butik under natten - bytet hittades i buske

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

Nipoptik i Sollefteå utsattes för inbrott under natten mot onsdag.

En person förd till sjukhus efter en trafikolycka.

Bakom murarna: Tomas har tillbringat en tredjedel av livet på kåken och grips ständigt: "Inte lär de mig något när jag sitter en månad"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En förundersökning om mordförsök har inletts sedan en man i 25-årsåldern blivit påkörd av ett tunnelbanetåg på T-centralen i Stockholm.

Det är få personer misstänkta för bidragsbrott som straffas. Av de 613 polisanmälningar som Försäkringskassan fick återrapporterade av polisen förra året lades 70 procent ner.

Internationellt:

Det kan bli aktuellt med åtal efter att gorillan Harambe dödats på ett zoo i Cincinnati. Det utrotningshotade djuret avlivades efter att en 4-åring hade ramlat ner i gorillans inhägnad.

För 10 pund har en extremt sällsynt krypteringsmaskin köpts in på auktionssajten Ebay. Lorenz-maskinen användes för att skicka meddelanden mellan Adolf Hitler och hans generaler.

Sport:

Irlands genrep inför EM-premiären mot Sverige blev allt annat än lyckat. Hemma i Cork blev det förlust, 1–2, mot Vitryssland.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons