Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Fimp kan ha antänt säck i källare och hög berusningsnivå på travet

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

En man greps i en bostad i Härnösand i går kväll efter att ha gått runt och viftat med en kniv och rivit ner affischer ute på gatan.

En boende i ett flerfamiljshus i Härnösand kom hem och upptäckte en brinnande säck med skumgummi och tyg i källaren. Brandorsaken är inte helt fastställd, men en fimp kan ha antänt säcken och polisen har upprättat en anmälan.

Mellan 5 000 och 6 000 personer uppskattas ha besökt Dannerotravet i Nyland i går. Travet stängde klockan 01, men många människor var kvar till cirka 02-tiden. En polispatrull omhändertog tre personer för fylleri. "Det var rätt lugnt men väldigt hög berusningsnivå", säger Jessica Jonsson vid polisen Region Nord.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

I veckan har drygt två och en halv miljon svenskar köpt närmare 600 000 liter sprit. Men i och med att drickandet ökar upplever många barn otrygghet.

En man omkom i Skåne sedan han kört in med en fyrhjuling i en elstolpe.

Två personer skadades vid en långtradarolycka på E4 på Södertäljebron och vägen var tidigt på midsommaraftons morgon helt avspärrad söderut.

Internationellt:

Fyra människor har dödats sedan en man öppnat eld på en restaurang på turistorten Ayia Napa i Cypern, skriver lokala medier.

Prognoserna växlade under natten, men tidigt på fredagsmorgonen var det jämnare än väntat i Storbritannien. Brexit-anhängarna har tagit täten samtidigt som spelbolagen sänker oddsen kraftigt och förutspår att landet lämnar EU.

Sport:

Två mål och seger för Härnösands FF i matchen mot Ånge. Trots seger levde matchen inte upp till förväntningarna enligt tränare Niclas Hälldahl.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Julia Andersson

Isabelle Palo

Mer läsning

Annons