Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plast och båtar toppar Ådalens "Tillväxtliga"

/
  • Härnösands plastindustri var det företag som ökade sin omsättning mest, mer än en fördubbling.

Härnösands plastindustri och Dockstavarvet. Där har ni de två starkaste tillväxtföretagen i Ådalen just nu.

Annons

– Kul att vi behåller förstaplatsen för året totalt, det känns som ett kvitto på att vi är ett bra gäng med bra kunder och fantastiska medarbetare i bolaget, säger Härnösands plastindustris vd Ulf Müller i ett pressmeddelande.

Två gånger vare år presenterar Almi denna lista, med de tio snabbaste växande företagen i länet. Det gäller företag med 5-250 anställda och som visar på ett positivt resultat. I slutet av varje år utses sedan vinnaren av tillväxtligan. Syftet är att lyfta fram företag som går bra och inspirera andra.

Ulf Müller påpekar att man känner av de tuffare tiderna men också att man fått en ny kund, där Härnösandsföretaget nu håller på att ta över produktionen.

Eva Högdal, som är vd på Almi, säger att man där också fått signaler om en mer trängd situation för länets företag och att det då är än viktigare att lyfta fram det positiva.

– Vi hoppas att en placering i Tillväxtligan ska uppfattas som ett kvitto på att man gör ett bra jobb och att placeringen ska ge företagen chans till mer affärer, säger hon.

Mer läsning

Annons