Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny portal ska öppna porten till Höga kusten

Annons
Ny portal ska öppna porten till Höga kusten

Som ett led i profileringen av Höga kusten startar Kramfors och Örnsköldsviks kommuner tillsammans med Entré Höga Kusten en gemensam portal på internet.

- Tre hemsidor slås ihop till en i syfte att underlätta för kunderna, berättar Katarina Levin.De tre huvudaktörerna i projektet konstaterar att de enskilt har många besökare på sina respektive hemsidor.

- Men kritik har framförts för att uppdateringen inte varit frekvent nog. Så med gemensamma krafter ska vi nu se till att folk ska få fräsch och aktuell information, säger Levin.

Kramfors turistansvarige Jan Mellander är väl medveten om att de är ute och slåss på världens tuffaste marknad.

- Därför satsar vi på lite extra nu på nätinformation. På det här sättet når vi på ett lätt sätt ut till kunderna och kan erbjuda dem fördjupad kunskap om Höga kusten och världsarvet.

Hemsidan, som redan är publicerad, innehåller ett basutbud av upplysningar samt speciella erbjudanden som ska locka lite extra.

- Vår lansering av Höga kusten syftar till att bygden ska blomstra och bli ett ställe där man kan bo året runt. Ska vi klara det gäller det att vara slagkraftig i informationsfloden, säger Katarina Levin.

ann-cathrin granbäck

Mer läsning

Annons