Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Herrskogs hotell sålt till Stockholmsbo

Annons
Herrskogs hotell sålt till Stockholmsbo

Planerar sälja fastigheten vidare

Efter drygt att ha varit till salu i drygt ett år har Herrskogs hotell bytt ägare. Köparen Magnus Berglund från Spånga har dock inga stora framtidsplaner för fastigheten utan planerar att omgående sälja den vidare.

Genom åren har Herrskogs hotell haft en rad ägare. Sedan det att den senaste ägaren gick i konkurs ifjol har hotellet stått obemannat och utan verksamhet.

Den nye ägaren har inte för avsikt att fylla huset, utan har förvärvat det enbart för att åter lägga ut det till försäljning. Magnus Berglund, som ursprungligen kommer från Sundsvall, är väl förtrogen med Höga kusten och inriktar sig på Stockholmsmarknaden.

- Jag vet många familjer som tröttnat på storstaden och som gärna skulle flytta upp. Därför kommer jag att annonsera i Stockholm, men redan nu ligger hotellet ute på en fastighetssida på internet.

Berglund bedömer alltså chansen att få hotellet sålt som störst om han riktar sig till familjer.

- Men det skulle även gå att göra om till konferensanläggning eller vårdhem. Och vem vet, kanske finns det någon dåre som tror det går att driva ett hotell i Herrskog.

ann-cathrin granbäck

0612-77 17 62

ann-cathrin.granback@tidningen.toEfter att ha varit ute till försäljning i drygt ett år har Herrskogs hotell äntligen fått en ny ägare. Denne har dock inga högtflygande planer för fastigheten utan planerar att sälja den vidare.

arkivfoto: arne henriksson

Mer läsning

Annons