Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre olyckor inom 30 minuter

/
  • En trafikolycka inträffade på Saltvikshöjden. En bil voltade av vägen och hamnade på taket.

Under tisdagseftermiddagen inträffade tre olyckor i Härnösand inom loppet av 30 minuter.

Annons

Strax efter klockan 13.00 inträffade en singelolycka på E4 i Härnösand. Det var på Saltvikshöjden en bil hamnade i diket.

Enligt polisens uppgifter trots bilen ha voltat av vägen. Bilen låg på taket och hade varningsblinkersen på, enligt SOS Alarm.

Enligt räddningstjänsten har en person tagit sig ur bilen och verkar inte ha skadat sig. En fil i södergående riktning stängdes av. Flera lastbilar blev stillastående efter E4 vid Saltviksbacken. Det var mycket halt på platsen och dålig sikt. Trafikledningscentralen skickade sandbil till platsen.

Polisen beordrades också till en trafikolycka i korsningen Kapellgatan - Frideborgsgatan. Två bilar kolliderade och fick assistans av polisen då bilarna stod trafikfarligt till. Inga personskador rapporterades. Den olyckan inträffade också klockan 13.00. Mycket dålig sikt på sträckan vid tidpunkten, enligt polisen.

Halvtimmen senare var det dags igen. Klockan 13.29 larmades räddningstjänsten till Antjärn. Där hade en trafikolycka inträffat på E4 i södergående körfält. En personbil hade enligt SOS Alarm kört in i en lastbil. Inga personskador rapporterades.

En fjärde olycka inträffade på Norrstig i Härnösand vid 14.30-tiden. Där uppgav en förare att han prejades av en annan bil så att han hamnade i diket. Den andra bilen lämnade också platsen utan att stanna, enligt den prejade föraren.

Läs mer:


Mer läsning

Annons