Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreviga familjens nya medlem

Annons
Föreviga familjens nya medlem

Nästa år inför Tidningen Ångermanland en ny service, där alla nyblivna föräldrar är välkomna att fotografera sin nya familjemedlem tillsammans med den övriga familjen.

Servicen är helt gratis och bilden kommer att publiceras i såväl pappers- som webtidningen. Det enda ni behöver göra är att ringa och boka en tid med våra fotografer. Ni kan också e-posta egna bilder till sov@tidningen.to.

Ingela Nilsson och Peter Nordén, Härnösand, är första familjen ut.

De fick tillökning den 23 november då sonen Eskil Viktor föddes på Sundsvalls BB. Viktor har mörkt hår och vägde 3935 gram och var 51 cm lång när han föddes. Storebror heter Karl Joakim Viking, men kallas för Jocke och är 4 år. Han var en halv centimeter längre än lillebror, och vägde 75 gram mindre.

- Han är jätteduktig och hjälper till med blöjbyten och vyssar lillebror, berättar mamma Ingela.

- Det var tur att det blev en lillebror, säger Jocke stolt.

När Tidningens fotograf Arne Henriksson, ska fotografera familjen sover huvudpersonen själv i godan ro. Mamma Ingela försöker att väcka honom men han har bestämt sig för att sova vidare.

Viktor föddes med kejsarsnitt och kom två veckor tidigare är beräknat, medan Jocke föddes på "vanligt" sätt.

- Båda sätten gör ont, men smärtan kommer senare vid ett kejsarsnitt, då bedövningen släpper, säger Ingela.

Familjen, där också hunden Tachi, en alaskan malamute ingår, bor i Solberg, Stigsjö, väster om Härnösand. Fritiden ägnar de bland annat åt friluftsliv och skoteråkning.

När Ingela inte är barnledig arbetar hon som konsult och med ledarutbildning och coaching.

Peters arbetsplats är Hemab, där han arbetar som nätverkstekniker.

I sportsammanhang är Peter en välkänd profil efter att i många år spelat bandy och fotboll. Han började och avslutade sin bandykarriär i Haik, men har även spelat i Hammarby, Bollnäs och Selånger. 1992 var han med i världslaget i World Cup i Ljusdal då han bland annat spelade med kända bandyprofiler som Hasse Johansson, Patrik Johansson och Sergej Lomanov.

christina almgrenFörberedelser.

Ingen kunde väcka lille Viktor, inte ens Tidningens fotograf Arne Henriksson, när det var dags för fotografering. Mor och far heter Ingela Nilsson och Peter Nordén och storebror Jocke, som är fyra år.

Foto: Gunnar StattinSå här blev det.

Ingela Nilsson och Peter Nordén, Härnösand med Joakim och hans lillebror Viktor, född 23 november. Längd: 51 cm, vikt: 3935 gram.

Foto: Arne Henriksson

Mer läsning

Annons