Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brons i Roslagscupen

/

Hatten av för Härnösands FFs stronga P15-lag som svarat för en fantastisk insats i Roslagscupen P15/16. Efter ha underhållit såväl tillresta föräldrar, besökande och andra lag kom laget hem med en bronsplakett.

Annons

Fem segrar totalt, gruppseger och 16-1 i målskillnad efter 2-1 mot Vaksala (Upplands bästa P15-lag) , 7-0 mot Östhammar, 3-0 mot fjolårssegrarna Hässelby SK och 4-0 mot Skultuna. Enda plumpen var 0-2 i semifinalen mot Åkersberga BK junior (P16) som till slut vann finalen med 3-0 mot Djurgårdens IF. I bronsmatchen vann HFF med 1-0, i returmötet med Hässelby SK.

I dom här grabbarna har Härnösands FF ett härligt framtidskapital. Laget fick massor av beröm från olika håll under cupen och spelade rena propagandafotbollen.

Den 13 augusti spelar laget dessutom DM-final mot Sollefteå GIF i Junsele. Vi säger redan nu lycka till och grattis till en fantastiskt fint genomförd cup.

Ett stort Grattis till ledarstaben med Tobias Svensson, Michael Swedin och Malin Brännlund som lyckats få ihop ett så härligt gäng fotbollskillar.

Bengt Högberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons