Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas Nilsson dragplåster för motionärer i kyrkans och PRO:s regi

Gullängets kyrka och PRO Kultur har gått samman och kör motionsformen ”Rör på dig” med inlagd underhållning och fika, varje tisdag fram till slutet på juni.

Premiären ägde rum den 12 maj med Ronnie Sahlén som garvad underhållare. Förra gången var det Lina Sundqvists tur att roa motionärerna, vilket hon klarade galant. Så var turen kommen till den kände trubaduren Andreas Nilsson som med stor framgång sjunger Dan Anderssons dikter. Den här gången valde Andreas att sjunga country på svenska i 45 minuter och avslutade med ”Flottarkärlek” från 1952 av ”Snoddas”. Av countrylåtarna stack ”Frihet”, skriven av Gösta Linderholm till musiken ”Me and Bobby Mcgee” av Chris Kristofferson, allra mest.

Andreas Nilsson hade osmak med en krånglande ljudanläggning, som gjorde att ljudet stundtals skar sig. Något som måste ordnas till nästa tisdag då Rebecka Svensson väntas stå för underhållningen. Bara ljudanläggningen håller måttet blir det garanterat en musikalisk upplevelse för de trogna motionärerna vilka förutom musikalisk underhållning bjuds på fika.

Kjell Larsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel