Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Två män anhållna under natten - stoppades med hjälp av spikmatta

Så var natten i Ångermanland.

Annons

Lokalt:

Räddningstjänsten larmades vid 14.30-tiden till Agnsjöberget där ett stort område, motsvarande cirka två fotbollsplaner stod i lågor.

Polisjakt på stulen bil – stoppades med hjälp av spikmatta. Två män i 20-årsålder anhölls under söndagsnatten misstänkta för bilstöld.

Ett körfält på E4 mellan Timrå och Härnösand stängs av under måndag morgon klockan 06.00.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Polis och räddningstjänst i Borlänge utsattes för stenkastning när flera mindre bränder bröt ut i stadsdelen Tjärna Ängar. Även i Norrköping kastades sten mot polis och räddningstjänst.

En 332 meter hög radio- och tv-mast på Trollberget öster om Borås har knäckts ungefär 100 meter över marken. Polisen har inlett en förundersökning om sabotage. Magnus Söderqvist, inre befäl vid Boråspolisen, säger att det är av utredningstekniska skäl.

Den statliga styrningen av skolan ska öka, lärarna ska få fler karriärsteg och alla ska tvingas att välja skola i ett försök att bryta segregationen.

Internationellt:

Utrymningen av ett Ryanairplan på Rygge flygplats i Moss, söder om Oslo, berodde på ett missförstånd, enligt norsk polis.

Colombias regering och Farcgerillan är överens om hur barn under 15 år ska kunna lämna gerillalägren och återgå till ett civilt liv.

Sport:

St Louis vann premiärsemin - Steen tre vinster från final.

Det blev ingen placering i den absoluta toppen för Jonas Blixt i The Players Championship i golf.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på allehanda.se:s morgonmejl så har du koll på läget - varje morgon. Klicka här!

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72006 eller mejla 72006@allehanda.se.

Följ oss:

Facebook: Allehandamedia

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson

Mer läsning

Annons