Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allehanda Media vill ta över Kramnet

Allehanda Media utreder ett övertagande av Kramforsföretaget Kramnet AB.

- Vi tycker att Kramnet är ett väldigt intressant företag. Nu håller vi på att ta fram ett underlag för ett eventuellt förvärv, säger Anders Källström, vd för Allehanda Media AB.

Allehanda Media och Mediateknik AB i Kramfors har påbörjat en utredning gällande ett eventuellt övertagande av Mediateknik AB:s dotterbolag Kramnet AB.

Utredningen ska belysa företaget och dess framtidsutsikter. Underlaget ska slutföras under mars och april.

- Kramnet är en av norrlands få regionala aktörer för försäljning av tjänster inom bredband, tv och telefoni. Vi kommer att växa med våra digitala tjänster och vill med den gemensamma utredningen säkerställa om ett ägande av Kramnet kan skapa ett mera komplett produktutbud för Allehanda Medias kunder i Ångermanland, säger Anders Källström.

- Kramnet AB:s tjänster passar att integreras hos en aktör som arbetar med mediatjänster, Vi ser Allehanda Media AB som en mycket seriös partner. Med Medieteknik AB behåller vi nätägandet och tekniklösningarna i Ådalen och kommer vid en eventuell affär fortsätta leverera tekniktjänster, säger Tomas Jansson, vd Mediateknik/Kramnet AB.

Företaget har i nuläget sex årsanställda.

Webbredaktör:
SOFIA FJÄLLSTRÖM
070-650 66 51