Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alexander Steen tvåmålsskytt

Alexander Steen gjorde två mål när hans St Louis förlorade med 3-5 hemma mot Buffalo i NHL-ishockeyn natten till måndag.

Steen inledde målskyttet i mitten av första perioden efter att ha brutit en passning från Craig Rivet till höger i Buffalos zon, vikt in i banan och satt ett slagskott till vänster om Buffalos målvakt Patrick Lalime.

Steen gjorde också 3-2, efter att St Louis återigen satt press högt upp i Buffalos zon, detta sedan brutit in i banan från ett läge liknande det vid första målet, och satte till sist sin egen retur.

Patrik Berglund noterades för en assist efter att nere i sarghörnet ha grävt fram den puck som till slut hamnade hos landsmannen Steen.

Matchen vanns dock till slut av Buffalo som hade två egna tvåmålsskyttar i Mike Grier och Tim Connolly. Alexander Steen kan trösta sig med att han blev utsedd till matchens andra stjärna och var tillbaka i målprotokollet efter att ha gått poänglös i två matcher.