Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Alexander Steen tvåmålsskytt

Annons

Alexander Steen gjorde två mål när hans St Louis förlorade med 3-5 hemma mot Buffalo i NHL-ishockeyn natten till måndag.

Steen inledde målskyttet i mitten av första perioden efter att ha brutit en passning från Craig Rivet till höger i Buffalos zon, vikt in i banan och satt ett slagskott till vänster om Buffalos målvakt Patrick Lalime.

Steen gjorde också 3-2, efter att St Louis återigen satt press högt upp i Buffalos zon, detta sedan brutit in i banan från ett läge liknande det vid första målet, och satte till sist sin egen retur.

Patrik Berglund noterades för en assist efter att nere i sarghörnet ha grävt fram den puck som till slut hamnade hos landsmannen Steen.

Matchen vanns dock till slut av Buffalo som hade två egna tvåmålsskyttar i Mike Grier och Tim Connolly. Alexander Steen kan trösta sig med att han blev utsedd till matchens andra stjärna och var tillbaka i målprotokollet efter att ha gått poänglös i två matcher.