Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Agnes tar nästa steg

/

Agnes Carlsson har i princip gått från klarhet till klarhet genom hela sin artistkarriär.
Successivt har den förre ”Idol”-vinnaren arbetat fram en egen typ av danspop som fungerar bra både internationellt och hemma i Svedala.

Annons

För fyra år sedan släppte hon rosade skivan ”Dance Love Pop”, men framgångarna lär fortsätta med nya skivan ”Veritas”, som blir hennes fjärde.

24-åringen fortsätter att jobba med sin danspop, något av en blandning mellan Robyn och Kylie Minogue, och ”Veritas” innehåller ett flertal låtar som kan leta sig in på topplistorna - även om den riktigt feta hitsingeln, som exempelvis förra skivans ”Release me” tyvärr saknas.

Första singeln ”One last time” är redan en succé och andra singeln ”All I want is you”, som pojkvännen tillika förre Ramsele- och Ö-viksbon Vincent Pontare varit med och skrivit, har potential. Men på skivan finns också ”Like god” och framför allt sköna ”Loaded”, som framstår som skivans ess.

Förvisso utmanar inte skivan sina lyssnare och musiken är som klipp och skuren för kommersiell radio och topplistor. Dessutom är ”Veritas” snudd på jobbigt välproducerad och tillrättalagd, men det ju de facto de flesta skivor i den danspopgenre som Agnes rör sig i.

Annons