Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

50 105 åskådare såg Rangers vinna

/

Mats Zuccarello blev stor matchhjälte på Yankee Stadium i natt. NHL:s serie av utomhusmatcher gick vidare till en av de mest klassiska arenorna i USA.
Och då slog den förre Modostjärnan till – två gånger om – i NHL:s mest målrika utomhusmatch hittills.

Annons

– Jag vet att arenan är speciell. Jag hade aldrig varit här förut, baseball är inte så stort i Norge, men jag har bott i USA ett tag och vet hur stort det är här. Det är speciellt för mig också, som kommer från Norge, att få spela här. Att vi vinner gör att det känns ganska fantastiskt, säger Zuccarello på presskonferensen efter matchen enligt vg.no. 

Först sken solen så starkt att man fick skjuta upp första tekningen någon timme på grund av isreflexer. Sedan började det snöa när spelet väl var i gång. Det har sina sidor att spela utomhusmatcher i NHL-ishockeyn. Och det var Henrik Lundqvists New York Rangers som hanterade vädret bäst när NY Rangers bortaslog New Jersey i den första ishockeymatchen på klassiska Yankee Stadium. 50 105 åskådare såg matchen.

7-3 till Rangers där Carl Hagelin gjorde ett mål och Anton Strålman passade till två. Den norske OS-spelaren Mats Zuccarello, tidigare i Modo Hockey, gjorde två mål för segrarlaget.

Från NHL kommer också nyheten att Mikael Samuelsson har flyttats ned till Detroits farmarlag Grand Rapids. Samuelsson var uppsatt på waiverslistan som ger andra klubbar möjlighet att värva en spelare inom ett dygn, men ingen nappade.

Mer läsning

Annons