Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

150 Ö-viksföretagare var på plats i Frukoststudion – Allehanda var där

Nu på fredagsmorgonen 4 mars har allehanda.se sänt live från Fjällräven Center och den första Frukoststudion för året i Örnsköldsvik. 150 lokala företagare fanns på plats för att dels träffa varandra och knyta kontakter, dels ta del av dagens program.

Först ut var Maria Bråth, vd för Brath AB, som nyligen utsetts till "Årets normbrytare" vid Företagarkvällen i Örnsköldsvik (10:00 minuter in i inslaget). Hon förklarade bland annat varför företaget valt att ta ställning utifrån de egna värderingarna och valt att satsa lokalt.

Efter det bekände tv-kocken och gourmetkrögaren Tareq Taylor sin kärlek till Höga kusten (efter 26:14 minuter). Ett område han hyllade för sina fantastiska råvaror och den genuina matkulturen.

Sist ut var Robin Hörnkvist, producent av Äldregalan, och med sina 20 år "Sveriges yngste pensionär" (efter 51:22 minuter). Han berättade om varför han trivs så bra i äldre människors sällskap och varför vi har dem att tacka för så mycket.