Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nytt publikrekord för berättarcafé i Grillkåtan

/
  • Nils-Åke Eklund och Gösta Johansson gladde publiken med dragspelsmusik och allsång.

Det blev publikrekord med ett 80-tal besökande vid senaste berättaraftonen i Grillkåtan vid Kanotcentralen i Själevad. Musikerna Bert Eriksson och Gösta Johansson förhöjde stämningen med glad musik. De ledde också allsång.

Annons

Men det är berättandet som är det viktiga vid dessa aftnar. Kurt-Göran Öberg var som vanligt gemytlig programvärd. För berättandet svarade bland andra Jerry Erixon, Nils-Åke Eklund, Sune Hörnström och Carl-Gustaf Hägglund. Nils-Åke Eklund berättade om ett helt oförglömligt lumparminne. Han blev, som han uttryckte saken, helt överraskad över att ha blivit vald till kompaniets bäste kamrat. Det ledde ännu mera överraskande till en belöningsresa till Tunisien på den tiden det var ovanligt med så långa resor utanför Sveriges gränser.

Carl-Gustaf Hägglund berättade om familjens katt som styr familjens liv numera från morgon till kväll vilket lockade till många skratt. Sune Hörnström är bekant för publiken för sina skrönor på bygdemål.

80 personer är gränsen för hur många som får plats den trivsamma kåtan. Blir det ännu fler som kommer blir det lapp på luckan och en del som får återvända.

Text och Foto: Sven Lindblom

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons