Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO-vetarna tävlade i Härnösand

/

PRO Härnösand arrangerade måndagen den 3 april veteran­vetartävlingen för PRO-föreningarna i Härnösand. Det var tremannalag från PRO Viksjö, PRO Stigsjö, PRO Häggdånger, PRO Härnösand, PRO Älandsbro samt PRO Högsjö som samlades på parketten för denna tävling.

Annons

Det hade även samlats några påhejare från de olika föreningarna. Det var ordförande för Härnösand, Kent Byström som ordnat med frågorna. Behjälplig för tävlingen var Gerd Lidfors samt K.G Freed.

Vi samlades till gott kaffe och smörgås för att så få energi för tävlingen. Många kluriga och fina frågor fanns det att svara på. Första ronden bestod i tolv frågor och rond två innehöll även den tolv frågor med svarsalternativ 1 x 2.

Tiden som de tävlande hade till förfogande var 15 minuter per rond. Efter sammanräkningen av svar så stod det klart att PRO Härnösand avgick med segern, med Stigsjö på andra plats. Mycket bra tävlat av alla lag men det blir ju endast ett vinnande lag. Detta lag skall nu senare tävla i PRO Ångermanlands distriktsmästerskap för att eventuellt gå vidare till riksfinal. Det vinnande laget bestod av. Gudrun Bylund, Siv Johansson, Lennart Lahti och lagledare Bengt Nilsson.

Karl-Gustav Freed

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons