Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Många glada skratt hos SPF Seniorerna Nolaskogs

Men oj så kul det här blev! Vilken glädje att få starta höstens första månadsmöte den 4 september med glada skratt.

Detta är en läsartext.

Allt eftersom medlemmarna tog plats i lokalen hörde man sorlet av trivsamma röster. Känslan av att få träffas igen kändes så bra. Mötet startade med att ordförande Leif Persson hälsade alla välkomna. Leif informerade även om kommande program. Programblad delades ut med en uppmaning om att hålla sig fortsatt uppdaterad på hemsidan, om nya aktiviteter skulle dyka upp.

Annons

"Äldrekonsulten" Svea Bylund utövar sina färdigheter med att skapa kontakt. Här verkar hon ha lyckats.

Annons

Vad var det nu som var så kul?

Jo dagens gäst som Leif presenterade. Det var ”äldrekonsulten” Svea Bylund som var inbjuden för att ge lite tips, råd och styrka till våra medlemmar.

Vis av egen erfarenhet informerade hon om olika tillvägagångssätt för att erhålla önskat boende på äldre dar. Vi fick även tips om hur man motverkar ensamhet samt hur man skaffar ”en vän i viken”. Slutligen sammanfattade ”äldrekonsulten” ett flertal av sina råd i en sång, där även åhörarna kunde delta i refrängen.

Tack Svea Bylund för glada skratt, det behövde vi verkligen!

Ansiktsmusklerna hade fått sitt och nu var det dags att röra på resten av kroppen. Det vankades pausgympa! Allas vår ”Gunsan” Gun-Marie Östlund fick igång deltagarna med några enkla rörelser.

Hon slog även ett slag för Friskis och Svettis och nyttan med att vara fysiskt aktiv. Hos Friskis och Svettis erbjuds du att ”prova på” olika pass/aktiviteter för att hitta det som passar dig bäst. Välkommen att prova på hälsar ”Gunsan”.

Därefter serverades kaffe och en god macka från Ica Centrum, samt en kaka förstås. Den här kaffestunden ger alltid möjlighet att skapa nya sociala kontakter kring borden.

Som dagens sista inslag var det vår traditionella lottdragning. Idag var det 8 lyckliga vinnare som vandrade hem med var sitt Örnkort.

Annons

Annons

Tack alla för några trivsamma timmar! Ett särskilt tack till kökspersonalen förstås.

Monica Sjöblom

Gun-Marie Östlund "Gunsan" en mycket god representant för att visa på vikten att vara fysiskt aktiv även på äldre dar.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan