Annons

Annons

Annons

Nära Sport

Läsartext
Käglorna tävlade i Frankrike

Förra helgen, 26 – 27 augusti, var Käglorna Show-Ski Team på plats i Vichy, Frankrike för att delta på den årliga internationella stortävlingen, Youro-Kup 2023.

Detta är en läsartext.

Samtliga deltagare från Käglorna VSK.

Annons

Teamet som deltog både i de individuella grenarna och i show var följande:

• Andre Johansson deltog i frestyle jump och show

• Melvin Andersson deltog i frestyle jump, doubles och show

• Hanna Wigren deltog i doubles och show

• Per Westman deltog i frestyle jump och show

• Neo Svensson deltog i show

• Hugo Abrahamsson deltog i show.

Hanna och Melvin som tävlade i doubles.

Annons

Annons

Hela den svenska truppen imponerade stort med starka, mångsidiga och väl genomförda akter av alla. Detta även om truppen sett till antalet atleter var något nedbantad i jämförelse med ordinarie storlek. Tävlingshelgen öppnade även upp för god gemenskap och fin kamratskap med övriga lag då gemensamma öppning- och avslutningsshower anordnades. Att André Johansson också vann både grenen Freestyle Jump och titeln MVP var naturligtvis extra kul och mycket inspirerande!

Andre', Per och Melvin som tävlade i frestyle jump.

Mycket väl värt att belysa, i tillägg till Andrés guldmedalj i Freestyle Jump, är att Hanna Wigren och Melvin Andersson slutade på 3:e plats i grenen Doubles och att Per Westman gjorde André sällskap på prispallen genom att vinna bronsmedaljen i Freestyle Jump.

Käglornas funktionärer var vid denna tävling Malin Westman, Susanne Wigren och Mona Fahlén samt Evelina Peroni i rollen som show-director och speaker.

Malin Westman

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan