Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
SPF Seniorerna Nolaskogs i gång igen

Ett sommaruppehåll går snabbt även för oss SPF-medlemmar!

Detta är en läsartext.

När vi skildes åt efter våravslutningen i maj kändes det som ”långt” till höstupptakten på Friluftscentralen. Men en sommar rinner snabbt iväg och nu är vi här. Tillsammans startade vi upp med en trevlig sammankomst på Friluftscentralen i Själevad. Ett 90-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan.

Alltid lika eftertraktad "grillkorven". Kön ringlade sig lång, men alla fick sin korv. Bra fixat grillmästarna, Urban och Roland.

Annons

Annons

Ordförande Leif Persson hälsade alla välkomna och gladdes åt det stora antal som hade slutit upp. Vädrets makter ställde också upp för oss, en behaglig temperatur och vindstilla, vad mera kan man begära. Med glädje kunde man se hur medlemmarna välkomnade varandra och aktivt deltog i dagens program.

Vi började med en frågeslinga där många sågs ta hjälp av varandra. Bra att vara många det är alltid någon som kan något som inte jag kan osv. Därefter var det dags för lite fysisk aktivitet. Alla fick möjlighet att röra sig till musik under ledning av Lena Broddeskog och Ann-Marie Lundqvist. Ett både nyttigt och uppskatta inslag. Så var det då dags för den efterlängtade grillkorven med tillbehör. Här blev det snabbt köbildning. Men alla fick till slut sin korv och efterföljande kaffe och kaka.

Här kastar vi loss och rör oss till musik efter egen förmåga. Gör det, hur är mindre viktigt.

Som avslutning tackade ordförande Leif för den stora uppslutningen samt tillsammans med reseansvariga Christina informerade de om kommande program. Då nya aktiviteter uppstår allt eftersom uppmanades medlemmarna att hålla utkik på hemsidan där aktuellt program finns och där finns även information om hur man anmäler sig till de olika programpunkterna. Anmälan är viktig för planeringen.

Nöjda och glada återvände vi hem med hopp om att vi ses igen vid månadsmötet den 4 september i Pingstkyrkans festlokal klockan 13.00.

Monica Sjöblom

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan