Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Sven-Rogers samlade sina trognaste fans på Skeppsmalendagen

Duon Kjell Scherman och Ulf Edman har på alla sätt och vis ett vinnande sätt att i Sven-Rogers möta publiken.

Detta är en läsartext.

Det är helt enkelt så, att det roligaste Kjell och Ulf vet är att få spela musik som gläder andra, vilket de nu tillsammans gjort under snart två år. Kjell Scherman har under årens lopp fått höra av så många hur glad han är och att det naturligtvis smittar av sig på publiken. Kjell Scherman påpekar gång på gång att man inte är några underhållare, utan att man bara spelar enkel dansmusik. Uppenbarligen gillar publiken deras musik, då Sven-Rogers blir flitigt anlitade av ett stort antal föreningar.

Annons

På Skeppsmalendagen spelade man i fjol och gjorde då så bra ifrån sig, att man fick förnyat förtroende att sköta underhållningen även i år.

Från klockan 12 till 14.30 höll man på, med en kort rast mitt på hållet. Uppskattningsvis ett par hundra hade vägarna förbi och ville både lyssna på musiken och slänga några ord med spelemännen. Skeppsmalen har blivet ett naturligt ställe för Sven-Rogers trognaste att träffas. Genom att bära Sven-Rogers tröja, så skapas en sammanhållning, där Kjell Scherman levererar nya tröjor till självkostnadspris till dem som vill ha tag på. Inför spelningen i Skeppsmalen köptes det in tre tröjor, så då blev vi 8 från klubben som sammanstrålade.

Annons

Ett mycket trevligt initiativ att träffas så här och få njuta av glad musik, där gammal kärlek rostar aldrig, utan kärleken till Sven-Rogers är evigt ung. Kjell Scherman som spelat dansmusik i hela sitt liv är inne på sitt 23:e år med Sven-Rogers och det blir bara roligare och roligare för varje år hälsar Kjell, som snart skall fylla 78 år och tänker hålla på så länge publiken kommer och det gör den ju i allra högsta grad.

Kjell Larsson

Ulf Edman och Kjell Scherman i Sven-Rogers spelade dansmusik under Skeppsmalendagen. Foto Kjell Larsson

En fikastund unnade sig damerna i det vackra vädret.

Annons

Sven-Rogers fanklubb samlade i Skeppsmalen.

Publiken trivdes i Skeppsmalen med Sven-Rogers musik.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan