Annons

Annons

Annons

Husum

Läsartext
Två timmars suggestiv show med Linnea Henriksson

Robin Hörnkvist har gjort det igen. Inom en vecka har han lyckats med att få två storkap till Örnsköldsvik.

Detta är en läsartext.

Linnea Henriksson trollband publiken i en fullsatt Husumgård. Ingen ville gå hem, men efter två timmar så skildes vi åt med en förhoppning om ett återseende. Foto: Kjell Larsson

Annons

Först primadonnan Helen Sjöholm till Hägglunds Arena (Äldregalan 12 maj) och sedan Linnea Henriksson 16 maj till Husumgården i en två timmars suggestiv scenshow, där Linnea byggde upp en magisk stämning tillsammans med sitt kompband, där hon trollband publiken, som aldrig ville sluta klappa i händerna i en fullspikad lokal.

Linnea Henrikssons show är bland det häftigaste jag varit med om, då hon till musik berättade om sitt liv med tre olika kärlekar och lyckan, att bli gravid och föda barn. Inte en enda död punkt under två timmar, utan föreställningen bars fram av musik, som vävdes samman till en helhet ihop med publiken. Man upplevde det som att allt hängde ihop och att det var mer eller mindre omöjligt att plocka ut enskilda låtar. Jag upplevde Linnea Henriksson, som ett varmblodsproffs, som på två timmar tömde ut precis allt som fanns i hennes kropp, täckt med en vacker röd slitsad klänning.

Annons

Annons

Arrangören Robin Hörnkvist fick stå, då varenda stol i Husumgården var utsåld sedan lång tid tillbaka. Foto: Kjell Larsson

Hur skall Robin Hörnkvist kunna toppa den här veckan månntro? Lätt blir det inte, men nu har han något att klura på inför nästa års Äldregala. Den som lever får se vad som komma ska, men kanske kommer det i stället för två sköna damer till Ö-vik, en skäggig norrbottning, som kan säga sanningar, som ingen tror är sanna.

Kjell Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan