Annons

Annons

Annons

Ishockey

Insändare
Hur känner du nu när Modo vann, Viktor?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vi kunde precis innan finalspelet mellan Modo och Djurgården läsa att ÖA:s Viktor Holmström hoppades på att Djurgården skulle gå vinnande ur finalen.

Bild: Robbin Norgren

Annons

Annons

Nu blev det inte så som Viktor hoppades på. Modo gjorde en av de bästa matcherna på säsongen och vann, något som troligtvis ingen i stan har missat.

En spännande finalserie där kampen om platsen till SHL var hård. Blod, svett och tårar präglade finalserien.

Men nu återstår frågan - Viktor, hur mår du? Är du en dålig förlorare som surnar ihop totalt eller är du en okej förlorare som ändå kan se sportsligt på finalserien och glädjas med alla modoiter?

Hur som helst så passar vi på att säga tack för en god match! Önskar dig och DIF en trevlig sommar och bättre lycka nästa säsong.

Modotokig

SVAR DIREKT

Hej Modotokig! Jag kan bara konstatera att Modo var en välförtjänt vinnare över sju matcher, inte minst med tanke på klasskillnaden i den avgörande drabbningen.

Jag måste också erkänna att det var svårt att värja sig för den glädje som spred sig från Hägglunds Arena och vidare över hela Örnsköldsvik, efter den säkrade SHL-platsen. Av alla förluster jag varit med om i mitt supporterliv var nog därför det här den med störst uppsida.

Det ska bli väldigt spännande att följa Modo i högstaligan framöver, både som Ö-viksbo och reporter.

Så håller vi tummarna för att Modo och Djurgården, nästa gång de drabbar samman, bägge spelar i SHL.

Viktor Holmström, reporter på ÖA

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan