Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Roger Sundberg kom från Storuman till Getinghov

Storumanbon Roger Sundberg, som flyttade från Skorped 1985, har hållit på med dansmusik i hela sitt liv. Det började med att han spelade bas och sjöng i sin pappas orkester Lewis som turnerade land och rike, tills orkestern lades ned 1985. Innan dess hade Lewis 1983 spelat in LP-skivan ”Pröva mina vingar”, där man i studion fick hjälp av Erik Lihm.

Detta är en läsartext.

Roger Sundberg kom från Storuman för att spela på Getinghovs Träffpunkt. Foto; Kjell Larsson

Annons

På Getinghov den 3 maj sjöng Roger Sundberg mest om kärlek, vilket det mesta inom dansmusiken handlar om. Efter ”Kärleken har fått vingar”, en Streaplers låt, blev det Stefan Borschs ”Kärlekens väg”, innan Roger Sundberg växlade över till tre av Lasse Stefanz mest populära låtar, som hängt med ett bra tag. Mest känslor kom dock fram i Nick Borgens ”Ingen annan är som du”.

Annons

Mycket djärvt gav sig dansbands musikern på Totta Näslunds ”En clown i mina kläder”, med mycket lyckat resultat. Efter en timme med dansbandslåtar och ett flertal roliga anekdoter tackade Roger Sundberg för sig med Wisex låten ”Tack för idag” och fick ta emot välförtjänta applåder, innan Träffpunktens värdinnor tackade Roger för den utsökta förmiddagsunderhållningen, innan man uttryckte sin glädje över att det fanns så många morgonpigga människor som letat sig till Träffpunkten Getinghov.

Annons

Det är en ynnest för oss 65+ att bli serverade gott fika av flinka värdinnor till vacker musik för en blygsam slant. Vi trånar och längtar redan till nästa tillfälle, som vi hoppas inte är allt för långt borta.

Kjell Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan