Annons

Annons

Annons

Läsartext
PRO-Grundsunda firade 70 år

Cirka 100 medlemmar firade den 21 april att PRO-Grundsunda fyller 70 år sedan bildandet den 10 maj 1953, med en jubileumsmiddag i Husumgården.

Kvällen inleddes vid 17-tiden med mingel och ett glas bubbel i gårdens galleri.

Detta är en läsartext.

Ordförande Åke och Margaretha inleder kvällen Foto: Anders Johansson

Annons

Ordförande Åke Sundberg hälsade välkomna, presenterade programmet för kvällen och bjöd till bords. Margareta Bodin ledde allsång med egen text tillägnad kvällens jubileum. Åke hälsade också välkomna 18 medlemmar inbjudna som hedersgäster, samt duon KaLas (Karin och Lars) som kan hålla festhumöret uppe med sång och musik.

Inbjudna hedersgäster uppvaktades och tackades för insatser i styrelse och funktionärsposter med blomma och diplom, varav sju tilldelades PRO:s förtjänsttecken.

Annons

Annons

Vi fick njuta av en förnämlig trerätters middag avslutat med kaffe och hembakt kaka. Mellan rätterna framförde KaLas blandade ”godingar” varvat med historier på Domsjömål.

En liten skrift med en sammanfattning över de gångna 70 åren fann också att läsa.

Som vanligt uppvaktades månadens födelsedagsbarn med en liten present. Kjell-Ove och Gunder förrättade lotteridragning av ett dignande vinstbord.

Åke avrundade kvällen med att tacka deltagare, gäster och KaLas, särskilt tack till kökskommittén som jobbat hårt med att under kvällen servera en hemlagad middag för hundratalet gäster.

Anders Johansson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan