Annons

Annons

Annons

Friluftsliv i Höga kusten

Insändare
Bättre skyltning av skidspåren i Nätra fjällskog, tack

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

En i övrigt lyckad skidtur, kunde ha slutat med en övernattning i Västanå fäbodar, om vädret hade försämrats. Orsaken till det, var att spåren hade lagts om, utan att det skyltades om det. Jag är tyvärr inte den enda som är missnöjd med skyltningen av skidspåren i Nätra fjällskog.

Jag hoppas att Nätra GIF gör något akut, och åtgärdar det till sommaren och förbättrar skyltningen av skidspåren, så att man inte riskerar att behöva vända för att göra ett nytt försök för att komma in på spåret till Hinnsjöstugan. De finns de som väljer det skidspår som går till Västanåhöjden som undertecknad gjorde, för att se den magnifika utsikten från vindskyddet. Även skyltningen till Skrikebodarna var dålig.

Annons

Annons

Att besöka Västanå fäbodar den här årstiden, är en lisa för själen men kan bli något längre på grund av den dåliga skyltningen av skidspåren. Många kan komma att besöka besöka Västsnå fäbodar under påskhelgen. Det skall inte vara nödvändigt att gå in på GPS-appen, för att kunna orientera sig i Nätra fjällskog vintertid.

En ensam skidåkare i Nätra fjällskog

Bild: Robbin Norgren

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan