Annons

Annons

Annons

Husum

Läsartext
Kent Sundberg sjöng sentimentala låtar

Gitarristen Kent Sundberg från Sollefteå har specialiserat sig på att sjunga lugna sentimentala låtar, vilket gick hem med dunder och brak vid PRO Grundsundas medlemsmöte på Husumgården den 23 mars. Kent, som var huvudattraktionen, sjöng sju av dem före fikat och sju efter.

Detta är en läsartext.

Gitarristen Kent Sundberg från Sollefteå. Foto Kjell Larsson

Annons

Eftersom publiken var med på den tiden Patsy Cline, Cool Candys, Sven-Erics, Little Gerhard, Elvis Presley, Engelbert Humperdinck och Tom Jones var som mest i ropet fick man under drygt en timme återuppleva de gamla goda tiderna. Visst är det lätt att ryckas med då Kent Sundberg sjunger Buonna Sera, Green Green Grass of Home, Are You Lonesome Tonight och Baby Blue, så tiden på Husumgården gick jättefort. Vips var Kent framme vid sista låten ”När vi måste ta farväl”, som dansbandet Bengt Hennings på sin tid gjorde omåttligt populär.

Annons

Att få höra av PRO:s ordförande, att han hoppades på ett tillfälle att snart få ses på Husumgården igen är väl den bästa uppskattning en artist kan få, då man spelat klart för dagen, eller hur Kent Sundberg?

Kjell Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan