Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Lurendrejare blir grundlurade av Sune Hörnström

Lurendrejare är inget trevligt främmande att få in i köket. Hemma hos Sune Hörnström skulle de få det hett om öronen, ifall de försökte lura av honom säkerhetskoden till Bankid.

Detta är en läsartext.

Sune Hörnström iförd krimmermössa roade publiken på Bergsgatan under fikapausen med en nyskriven monolog. Foto: Kjell Larsson

Annons

Sune Hörnström har läst i ÖA hur gamla blir rånade på sina surt förvärvade pengar, som de satt in på banken. Han fick en Bankidé och skrev en monolog om Bankid, vilket roade publiken i IOGT-NTO-lokalen på Bergsgatan vid fikapausen den 8 november, då High Coast Ukulele tog igen sig inför andra halvlek.

Inget kan vara mer avväpnande av en rånare än humor. I monologen lurade Sune två rånare, genom att lotsas gå in på kammarn’ och hämta koden till sitt Bankid, men i stället kom han ut med en mattpiska bakom ryggen, som han bankade rånarna gula och blå med. Publiken fick sig många skratt och efter slutklämmen fick Sune Hörnström ta emot varma applåder.

Annons

Annons

Då hade Sune Hörnström kunnat tacka för sig, men det gjorde han inte, utan lade till ytterligare en monolog, där publiken vek sig dubbelt av skratt. Mycket nöjd klev Sune av scen och satte sig bland publiken och blev road av High Coast Ukulele, som sjöng ”Det finns så många sköna människor” och en av dem är självklart Sune Hörnström.

Kjell Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan