Annons

Annons

Annons

Annons

Gideå

Insändare
Många har fått utstå Flyggsjövägen i för många år

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Läser ÖA:s artikel om de stora problem som varit på Flyggsjövägen i 8-10 år (17/9). Ja ni läser rätt, i alla dessa år har de som är tvungna att använda den vägen för att komma till affären, sjukhuset, jobbet, skolan, tunga transporter med mera fått utstå detta elände till väg på grund av att Trafikverket utför så kallade experiment-åtgärder på denna väg.

Annons

Annons

Det verkar alltid ska göras i Norrland och på glesbygd. Ska det satsas en krona på dessa glesbygdsvägar i Ö-viks området blir det ofta ett experiment, som blir pannkaka – som i det här fallet Flyggsjövägen. Jag vill med det säga till Håkan Lind, underhållsingenjör på Trafikverket, som stolt har provkört vägen en gång förra veckan och kom fram helskinnad med en fungerande bil: med det avfärdar du problemet nonchalant.

Du borde bett alla bilister om ursäkt – de som har stått ut med denna eländiga väg i alla dessa år och alla onödiga utgifter på grund av ert dåliga jobb. Du skulle ha varit ödmjuk och lovat att ställa allt till rätta. Gör om och gör rätt, be om ursäkt till de bilister som är tvingade att utstå denna väg varje dag.

Arg och besviken bilist.

Bild: Privat

Annons

Annons

Till toppen av sidan