Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Ronnie Sahlén fyller 70 år

I dag den 22 september fyller Ronnie Sahlén jämnt och Domsjö-Elvis blir då 70 år.

Detta är en läsartext.

Ronnie Sahlén har sin gudstro och sjunger läsarsånger och Elvis-Gospels i kyrkor.

Annons

Ronnie som har begåvats med en guldstrupe slog igenom på 90-talet tillsammans med Göran Berggren i Ronnie & Göran, som åkte land och rike runt och spelade på danser. Varje år gav de ut en ny skiva. Ronnie började sin musikaliska karriär på 70-talet i ungdomsorkestern Jacks, där hans bror Christer var batterist.

Ronnie Sahlén uppträde på Bingolotto under Loket Olssons tid och kom då ut med ”Tack för de stunder du gav mig”, som hamnade bland Lokets favoriter i ett samlingsalbum.

Annons

Annons

Ronnie Sahlén uppträder sedan 15 år i Serenad tillsammans med Pär-Åke Stockberg, men har mer och mer kommit in på musikunderhållning för sittande publik, samt att sjunga andligt i kyrkor.

Ronnie tog 2019 upp gamla läsarsånger då han började sjunga Jan Sparrings repertoar. Mest efterfrågat i kyrkorna är uppträdanden med läsarsånger blandat med Elvis-gospels. Vi är många som fastnat för ”Var jag går i skogar berg och dalar”, men precis allt Ronnie ger sig på ger behagliga rysningar i kroppen.

Ronnie gillar inte en massa ståhej och kommer därför tillsammans med familjen dra sig undan och fira födelsedagen i lugn och ro på behörigt avstånd.

Kjell Larsson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan