Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Kent Sundberg bjuder på gamla godingar

Kent Sundberg, gitarristen och sångaren från Sollefteå, sjunger mjukt och behagligt gamla örhängen. Den 20 september bjöd han i Bjästagårdens samlingslokal på en timmes underhållning, som gick så fort, så att man trodde det inte var sant, när han sa att ”Förklara det för mig” får bli den sista låten för idag.

Detta är en läsartext.

Gitarristen Kent Sundberg Sollefteå sjunger varmt, innerligt och med fingertoppskänsla gamla örhängen. Foto Kjell Larsson

Annons

När Kent var klar och fått ta emot varma applåder, så bönade aktivitetsledaren Birgitta Sidner om att han måste lova att komma tillbaka. Javisst gör jag det lovade Kent, men först har jag några andra spelningar, som jag har tagit på mig. Vi får talas vid närmare, när det skulle passa er in på det nya året.

Från låtlistan plockar jag fram Cool Candys ”Baby Blue”, Jan Malmsjös ”En sång en gång för längesen”, Emil Fords ”Still”, för att exemplifiera de sjutton sånger som Kent hann med.

Annons

Annons

För Kent spelar det ingen roll om han sjunger på svenska eller engelska, huvudsaken det blir romantiskt som i Little Gerhards ”Buona sera”, med strofen ”Buona sera senorina, kiss me good night”.

Kent nöjer sig alltså inte bara med, att det skall gå att dansa till, utan det måste även vara njutbart.

Kjell Larsson

Annons

Annons

Till toppen av sidan