Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
”Fyra nyanser av grått” underhöll på PRO Själevads medlemsmöte

Ordförande Nils-Erik Forsman hälsade ett 90-tal medlemmar och ”Fyra nyanser av grått” välkommen.

Detta är en läsartext.

De är ett gäng som spelar och sjunger gamla, nya och egna låtar. De startade med en ”Ankomstsång” en låt som är 450 år gammal. De spelade polka, hambo och en schottis ”Eljest” som Karl-Johan skrivit. De sjöng sånger som ”Helgdagskväll i timmerkojan”. Alf blandade underhållningen med nyckelharpa och fiol.

Fyra nyanser av grått

Annons

Annons

Efter fikat, höll Eleonore en stunds gympa med övningar som är bra när man har suttit ett tag och informerade att gympan på Hampnäs har startat på måndagar.

Vi fick mer blandad underhållning av de gråa killarna och sist rev de av en härlig polka och det var svårt att sitta stilla.

Nils-Erik startade mötet och vi har fått två nya medlemmar sedan sista mötet. Lena Sjölander-Gren informerade om studiecirklar. Hans Larsson meddelade att boulen har en gång kvar, sedan startar bridge och han önskar att fler kommer och spelar.

Ulla-Britt Jonsson informerade om resan till Österåsen. De gick anmäla sig efter mötet till både studiecirklar och resan.

Den 29 september blir det medlemsvärvning vid Ica och i oktober en 80-90-årsfest på församlingshemmet.

Ordförande tackade alla och informerade om att nästa möte är den 18 oktober och då är det underhållning av Kommunal Stars.

Eleonore Nordin

Annons

Annons

Till toppen av sidan