Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Binda bukett som proffsen

Den 30 augusti träffades cirka 25 deltagare från Arnäs trädgårdsförening i Arnäs församlingshem för att lära sig hur man binder fina blombuketter. Vår lärare och inspiratör var Emma Nilsson från Rota Design.

Detta är en läsartext.

Emma Nilsson från Rota Design.

Annons

Oj, vilken trevlig kväll det blev. In strömmade alla deltagare med hinkvis med egenplockade trädgårdsblommor och tillbehör. Efter en gedigen och tydlig information och demonstration från Emma hur man gör från första blomman till den färdiga buketten var det vår tur att försöka.

Gissa om alla var entusiastiska. Alla satte genast igång att skapa sina egna buketter och snart började den ena buketten efter den andra att ta form. Tidvis var det lite pilligt att få blommorna på rätt plats i buketten men efter en stund gick det bättre och bättre, både med spiralbindningen och med knyttekniken.

Annons

Annons

Det var så roligt och vi var så engagerade att vi helt glömde bort att fika. I slutändan hade de flesta tillverkat minst två stora vackra blombuketter, och vi gick alla nöjda hem med nya kunskaper och de fina blombuketterna.

Stort tack till Emma!

Siv S

Annons

Annons

Till toppen av sidan