Annons

Annons

Annons

Annons

Vad händer med stadscampingen i Ö-vik?

Insändare
Ta ett möte över partigränserna och åstadkom något vettigt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Äntligen ett parti som har tänkt till. Naturligtvis så ska campingen vara kvar och utvecklas. Inget lyxboende för välbesuttna. Det är dags att tänka längre än näsan räcker. Utveckla istället till en plats där alla innevånare känner sig välkommen.

Bild: Robbin Norgren, Izabelle Nordfjell

Annons

Annons

I närheten av stationshuset kan man anlägga ett poolområde och lekplats som tilltalar barnfamiljer och som blir lättåtkomligt även om du inte har transportmöjlighet till någon badplats. Stationshuset måste gå att göra något vettigt utav trots nån jäkla K-märkning.

Ta ett politiskt möte över alla partigränser och åstadkom något vettigt.

Jag tänker på byggnaden som Church Street Saloon hyrde och som var skyddat mot ingrepppå grund av någon typ av K-märkning. Där är det i dag ett hotell och två restauranger. Vill man så går det. (Källa är dåvarande hyresgäst som sa att dom inte fick värmeisolerande för vintern. Har det inte bekräftat.)

Vi vill få en inflyttning till vår kommun. Då är det inte läge att försämra för turister och heller inte för barnfamiljer. Det är nöjda turister som talar väl om vår stad och barnfamiljer som känner att vi är en stad dit man vill flytta som gör att kommunen växer. Inte nedlagda lekplatser, dåliga vägar och läckande vattenledningar och ett nytt kulturhus som lockar. Börja i rätt ände.

Tack för ordet.

Anders Saxman

Annons

Annons

Till toppen av sidan