Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Insändare
Dags för maktskifte – ifrågasätt din vana

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nu är det snart dags för val och den här gången står mer på spel än någonsin tidigare. Styret av Sverige har vanskötts under vänsterblockets tid vid makten och vi ser nu frukten av deras katastrofala insatser. Omfattande gängbrottslighet som inskränker vardagen för massvis med människor, dödsskjutningar på öppen gata utan hänsyn till förbipasserandes liv, skyhöga priser på el och en reell risk för bortkoppling av hushåll i vinter, en skola som inte står sig i konkurrensen, en vårdapparat som dras med långa köer, samt inte minst en kravlös invandring som genererat ett massivt utanförskap med åtföljande bidragsberoende.

Annons

Annons

Magdalena Andersson (S) och Ulf Kristersson (M).

Bild: Mikael Eriksson

Stefan Löfvén uttryckte det 2021 som att "vi har varit naiva" när det gällde den accelererande brottsligheten. Att vara naiv är enligt SAOB att vara godtrogen eller enfaldig. Och där har vi grundproblemet. De styrande i vänsterblocket har varit, och är fortfarande, godtrogna och enfaldiga. Istället för att se problemen vi har i Sverige har de avfärdat alla invändningar och istället påmålat budbärarna diverse förnedrande epitet. Framför allt SD har fått utstå detta - "de har inte rätt värderingar", och "se på deras historia", men även de övriga inom högerblocket har fått sig en släng av sleven.

Vet ni vad – jag är mer intresserad av Sveriges nutid och framtid än vad någon gjorde eller sade för 30-40 år sedan. Vi har stora problem här och nu och dessa måste lösas. Jag vill ha ledare som har både viljan och förmågan att hantera Sveriges utmaningar. Vänsterblocket har ingendera. De förtjänar inte min röst och de förtjänar banne mig inte era röster heller.

Slutligen, jag vill passa på att vända mig till alla ni äldre som alltid har röstat på (S) av gammal vana. Nu, om någonsin, är det dags att ifrågasätta den vanan. Ställ era själva frågan – tror ni på allvar att de som har ställt till det också kan ställa allt till rätta? Det tror inte jag. Vi behöver en ny regering samt ett nytt styre i kommunen.

LF

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan