Annons

Annons

Annons

Valet 2022 i Örnsköldsvik

Insändare
Replik: V: C känner sig hotade av ett växande Vänsterparti

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Replik C: När ett viktigt ärende på kommunfullmäktige bara försvinner (5/9 ÖA).

Det blir intressant när Anna-Britta och Andreas bygger en insändare på vilda spekulationer från Allehandas skribent. Uppenbarligen känner de sig så pass hotade av ett växande Vänsterparti att de behöver skapa en osann bild av vår syn på företagande, utan att ge ett enda konkret exempel på vår ”förödande” politik.

Annons

Annons

Kommunfullmäktige Örnsköldsvik.

Bild: Izabelle Nordfjell

Vi har som många andra partier begränsade resurser i valrörelsen, och sitter dessutom inte på heltidsarvoderade politiker. Vi hade gärna deltagit i debatten på Hägglunds arena men hade tyvärr inte möjlighet.

Vi är mycket intresserade av vilka förslag vi har som är negativa för företagen? Då vill jag förtydliga att vår inställning till att inte sälja ut vård, skola och omsorg inte är likställt med att vara emot företagande, det handlar om att värna våra gemensamma resurser. Vi har bra förslag på kortade handläggningstider för små och medelstora företag, satsningar på yrkesutbildningar och mycket mera.

Det blir lite smickrande när Centerpartiet kämpar hårt för att skapa en negativ bild av Vänsterpartiet istället för att lyfta fram sin egen politik.

Daniel Berglund, ordförande Vänsterpartiet Örnsköldsvik

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan