Annons

Annons

Annons

Annons

Bjästa

Läsartext
Surströmmingsfest hos Bjästa PRO

Det fanns inga som helst tecken på surströmmingsbrist när Bjästa PRO samlades för att njuta av de läckra strömmingarna. Det räckte gott och väl och blev över för det 100-tal medlemmar, som mötte upp i Viks ordenshus Edenborg under onsdagen den 31 augusti.

Detta är en läsartext.

I väntan på fest!

Annons

Ordföranden Christer Nyberg hälsade oss alla välkomna och särskilt då fem nya medlemmar. Han lämnade över ordet till PRO:s representant i KPR (Kommunala Pensionärsrådet) Carina Nyberg. Hon informerade bland annat om torgmötet på lördag den 3 september, då det blir partiutfrågningar om äldrevården i Ö-viks kommun. Hon uppmanade oss att delta om vi hade möjlighet.

Annons

Det blev sen dags för dagens underhållare, den duktige musikern från Noraström, Klas Norberg att bjuda på några härliga låtar av bland andra Nicke Sjödin och Evert Ljusberg.

Annons

Skandiamäklarna informerade kort om vad de kunde hjälpa till med, när det gällde bostadsfrågor vid till exempel byte av bostad.

Trubaduren Klas Norberg får sällskap på scen av PRO:s nöjesansvarige Gunilla Persson i låten "Dansa i neon".

Klas fortsatte att underhålla oss tills det blev dags för surströmmingsfesten med allt vad där tillhör. Vi avslutade middagen med kaffe och god vinbärskaka, som bakats av våra duktiga damer i kökskommittén.

Klas äntrade scenen för tredje gången gillt denna eftermiddag. Det blev fler Nicke Sjödin-låtar och förstås även Olle Norells visa om begravningsbyrån Bröderna Byström.

Mötet avslutades med sedvanlig lottdragning med många fina vinster.

Mycket trevlig eftermiddag i Vik.

Ulla Vallmark

Ordning och reda i kön!

Annons

Annons

Till toppen av sidan