Annons

Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Insändare
Hur vågar man rösta på de som ”inte såg det komma”?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Sverige är sig inte likt längre, tycker många som har perspektiv på livet. Det trygga ”Folkhemmet” är ett minne blott och har ersatts med "mångkulturens” avigsidor, där skjutningar ingår i en hämnd- och hederskultur vid sidan av samhällets lagar och normer. Massinvandringen har mötts av naiv undfallenhet och kravlöshet mot de nyanlända av det politiskt korrekta samhället, med bistånd av följsamma media. Det är följderna av att partierna på vänsterfalangen ”inte såg det komma”, där Mp med stöd av V och C kunnat påverka Socialdemokraterna som gör allt för att behålla makten.

Annons

Annons

Den yngre väljargruppen, som saknar livserfarenhet, kan lätt lockas av den spännande mångkulturen men har däremot svårare att förutse kulturkrockarnas konsekvenser. Det kunde tyvärr inte de politiker heller, som inte kunnat förutse den bostadsbrist, arbetslöshet, belastning på sjukvård, skola, socialtjänst och rättsväsende och det utanförskap som självklar följd av denna extremt stora invandring. Sverigedemokraterna förutsåg redan inför förrförra valet vad som skulle komma som följd av invandringen, men då slog de andra partierna dövörat till. Nu när farhågorna är ett faktum och verkligheten blir allt mer skrämmande, anammar motståndarna smygande och gradvis Sverigedemokraternas förslag på åtgärder mot den ökande brottsligheten och den påföljande otrygghet som allt fler svenskar nu känner av inpå knutarna.

De ansvariga regeringspartierna, som haft åtta år på sig, har nu nyvaket i elfte timmen börjat tala om åtgärder som borde ha genomförts för länge sedan. Men de ligger, med sin långsamhet och oförmåga till handling, flera steg efter den negativa utvecklingen då det mest blir ”mycket prat och lite verkstad”. Den av de politiskt korrektas ofta använda ”rasiststämpeln” och tal om främlingsfientlighet, har lagt en tung filt över den öppna debatten. Även konstruktiv kritik har därigenom effektivt tystats ner. Med facit i hand går den oroväckande verkligheten inte att sopas under mattan längre. Därför är det nu tillfälle, för de som av slentrianröstat på sitt gamla parti, att tänka till inför valet så att man ger sin röst till de som ”såg det komma”. Det borde vara en självklarhet, för alla som vill ha ett tryggare samhälle med lag och ordning.

AE

Annons

Annons

Till toppen av sidan