Annons

Annons

Annons

Annons

Sportskytte

Läsartext
PRO Sport Ångermanland provade på skytte

PRO Sport har genomfört en trevlig tävling med olika skytteövningar på Bredångers skyttebana där det blev en spännande och rolig tävling.

Detta är en läsartext.

Segrande lag i skytte.

Annons

Många hade nog inte hållit i ett vapen sedan värnplikts tiden, det blev blandade resultat. Att skjuta skidskytte stående mot en svart prick med normal puls är inte lätt. Vi fick testa bland annat älg- och grisbanorna samt pistolskytte. Före tävlingarna erhöll vi klara och tydliga instruktioner av Per Johansson.

Vi värmde upp med några frågor runt hockey och om Modo som firar 100 år, det blev livliga diskussioner om hur man minns bakåt i tiden. Det blev tre vinnare till slut.

Annons

Annons

Skyttetävlingarna blev en trevlig upplevelse för alla och det kan noteras att det behöver nog tränas lite mer inför kommande år, som alla redan såg fram emot.

Det blev en prisutdelning som gav ett segrande lag som erhöll en fin medalj i trä, se bild. Samt tre medaljörer som fick en fin sportbok.

Som avslutning på denna aktivitet blev det en välförtjänt middag i kåtan med god mat. Livliga diskussioner runt borden om våra kunskaper i skytte blev en trevlig avslutning på en solig och fin dag.

PRO Sport tackar skytteklubben för en fin dag och ett fint arrangemang. PRO Sport har ett programutbud som skall passa många medlemmar, nästa aktivitet blir hos Björn Karlssons hästgård i Moliden samt trav på Solänget med trav och mat, den 20 september. Information kommer.

Lennart Arnlund

Annons

Annons

Till toppen av sidan