Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
PRO Själevad ordnar många aktiviteter

PRO Själevads ordförande Nils-Erik Forsman hälsade ett 90-tal medlemmar och ”Gitarrfrossa” som bestod av Ola Wikström och Göran Jonsson, välkommen.

Detta är en läsartext.

Dagens underhållare Ola Wikström och Göran Jonsson.

Annons

Alla möttes av ett hjärta med var sitt kärlek/omtanke budskap på och en chokladhjärtebit. Vi kändes oss mycket välkommen, tack Debora Forsman för dina fina tankar.

Två av de hjärtan som Debora skrivit.

Vi fick en härlig underhållning av Gitarrfrossan med varierande låtar som omfattade några låtar som Göran skrivit. En låt om hur det var när han gick i skolan hette ”Jag geck i skola oppa Brebön”. Engelska låtar som ”You are always in my mind” och många andra kända låtar. Ola rev av en ”Boggie, Boggie” som fick oss att hänga med. Vi fick även höra några medleyn med kända låtar.

Annons

Rapport från resan till Näsåker med Byberg och Nordin den 13 augusti för att se och höra revyn med huvudpersonerna Jacke Sjödin och Helen Sjöholm. Det blev en härlig kväll med fantastisk underhållning av flera artister och med ett antal duktiga musiker också. Regnet som lurade runt om kom inte förrän några droppa på slutet.

Annons

I väntan på att revyn ska starta.

Nu är revyn i gång.

Nils-Erik informerade om kommande aktiviteter och vi har fått åtta nya medlemmar och det gläder oss. Programbladet för resten av året är framtaget. I september ska det vara medlemsvärvning vid Ica i Själevad. Studierna redovisades och för att köra en tunnbröds-bakkurs behövs några fler deltagare. Eleonore Nordin har startat utegympan vid Hembygdsgården på måndagar. Hans Larsson önskade fler medlemmar till sin Bridgegrupp. Musik-Quizen kommer också igång senare. Det blir också en födelsedagsfest för 80-90-åringar i oktober.

Det är planerat att starta ”Gå och umgås” den 31 augusti och samma dag är det en sensommarträff på Hembygdsgården med mat och underhållning av Robert Hörnkvist. Boulen är på gång och snart startar Trivselcafé. När man läser programbladet är Själevad en mycket aktiv förening och det finns något för alla.

Eleonore visade hemsidans funktioner och är glad att så många går in och läser den. Där finns det information om vad vi gör och vad vi kommer att göra.

Styrelsen gör ett fantastiskt jobb för att alla ska trivas. Alla aktiviteter finns på hemsidan, annonser i ÖA och på anslagstavlorna vid Ica och Coop.

Eleonore Nordin

Annons

Annons

Till toppen av sidan