Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Sommarfest i Gundsjönäset

Är jag ensam med att vilja stoppa tiden så här års?

Efter den långa sega vintern som man trodde aldrig skulle ta slut rasslade det bara till – och så är dagarna långa och ljusa!

Vad hände? Som tur är står det still en tid innan det långsamt går mot höst och vinter.

Detta är en läsartext.

Det blev en trevlig sommarfest i Gundsjönäset. Fotograf: Britt-Marie Westman

Annons

I denna tid brukar vi ha sommarfest här på Näset. Både sommarstugeägare och året runt-boende samlas kring grillen och har det trevligt.

Lekar brukar stå på schemat och i år var temat "Fångarna på Gundsjönäset". Inför varje uppgift fick lagen en ledtråd i form av ett par ord om vad som skulle göras, och utifrån det välja ut vem som skulle tävla för laget.

Annons

Full fart på fångarna! Foto: Britt-Marie Westman

Annons

Det bjöds på mycket skratt och var och en hejade på sitt lag att göra sitt bästa. När så grillen var redo med glödande kol så började grillningen.

Sorlet från prat mellan grannarna tilltog och man diskuterade vad som hade hänt sen sist. Sedan bjöds det på kaffe och kaka.

Allsång ledd av vinnande lag. Foto: Britt-Marie Westman

Det vinnande laget fick applåder och den stora äran att leda dagens allsång som var ”Jag tror på sommaren!”. Kvällen var ännu inte slut och kolbullar, varmkorv serverades av festledarna.

Solnedgång över Forssjön. Foto: Britt-Marie Westman

Tack ännu en gång till er som håller i traditionen att ordna denna fest för oss som bor vid vägen, ända ut till Hälla. Och jag hoppas att vi än en gång nästa sommar kan ses igen!

Bittemi

Annons

Annons

Till toppen av sidan