Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Själevads sommarkafé – en succé igen

Jag hann med i år också.

Har nog inte missat dom goda våfflorna med glass och diverse sylt det senaste decenniet, men det var på håret dagen innan finaldags.

Detta är en läsartext.

Kristina Viik, levererade våfflorna till Sonia Norberg. Foto: Kurt-Göran Öberg

Annons

Utöver massor med bröllop och diverse sommarevenemang, är lugnet och ron under fyra veckor varje sommar att varva ner i semesterstressen ett besök på Själevads hembygdsförenings våffelkafé.

Passar man samtidigt på att repetera hur det var förr, genom att studera och meditera kring de gamla metoder som fanns förr för att genomföra det vardagliga i livet, blir känslan lite hisnande hur duktiga och kunniga de var förr.

Annons

Annons

Det är verkligen ingen dum idé tänka till för oss bortskämda nutidsmänniskor som lever och styrs av appar för att ”överleva” i internets hårda järngrepp, som så många fastnar i!

Den här eftermiddagen var det en mängd bilar på parkeringen och husbilar med för den delen.

Nöjda och belåtna berättade Marie Gustafsson till höger, tillsammans med Anderas Gustafsson och Linnea Davinder att de gärna återkommer. Foto: Kurt-Göran Öberg

Vi fick god service i Kommnäsgårdens kök, där våffeljärnen gick varma. Jag mötte glada miner och belåtna besökare, och hoppas på att få göra ett återbesök nästa sommar igen.

Kurt-Göran Öberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan