Annons

Annons

Annons

Fotboll

Heta derbyreturen först ut – ÖA sänder nio nya fotbollsmatcher

Efter en intensiv vår har kommunens lokala fotbollsspelare fått lite välförtjänat semester.

Nu är det åter dags att starta upp fotbollsserierna igen – och det samma gäller Örnsköldsviks Allehandas satsning på livesänd fotboll.

Text

ÖA fortsätter livesända fotboll i höst.

Bild: Lo Hägerfelth, Stefan Persson, Izabelle Nordfjell

Annons

Onsdagen den 20 juli spelas det uppskjutna derbyt mellan Gottne och Friska Viljor, vilket blir startskottet för höstens matchsändningar på allehanda.se.

Totalt kommer åtta matcher med Gottne och FV i division 2 att sändas under juli och augusti. Den 21 augusti visar ÖA även division 3-matchen mellan Ljusdals IF och Björna IF.

Fakta

Matcherna som ÖA sänder i juli och augusti

Division 2 Norrland

20 juli 19.00: Gottne IF – Friska Viljor FC
30 juli 14.00: Gottne IF – Älgarna/Härnösand
30 juli 14.00: Kiruna FF – Friska Viljor FC
6 augusti 15.00: Gottne IF –Bodens BK
13 augusti 14.00: Friska Viljor FC – Storfors AIK
20 augusti 14.00: Gottne IF – IFK Östersund
27 augusti 14.00: Friska Viljor FC – IFK Luleå
27 augusti 15.00: Bergnäsets AIK – Gottne IF

Division 3 mellersta Norrland

21 augusti 13.00: Ljusdals IF – Björna IF

Med reservation för ändringar.

Annons

Annons

– Vi ser ett fortsatt stort intresse för den lokala fotbollen hos oss och vi vet att många är nyfikna på att se matcher med superlokal prägel. Att vi nu rullar ut en ny satsning under sensommaren och hösten känns riktigt bra, säger Mikael Nordstrand, projektledare för livesport inom Bonnier News Local, där ÖA ingår.

Du som är, eller blir, prenumerant ser matcherna utan extra kostnad. Sändningarna på allehanda.se startar tio minuter för matchstart och kommer publiceras på allehanda.se/livesport på matchdag.

– Kampen, viljan och engagemanget för den lokala fotbollen är något vi vill belysa i våra sändningar, så därför känns det spännande att sända mer av den lokala fotbollen även under hösten, säger Mikael Nordstrand.

Derbyt mellan Friska Viljor och Gottne är först ut bland höstens livesända fotboll på allehanda.se.

Bild: Stefan Persson, Izabelle Nordfjell

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går givetvis att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator också.

Annons

allehanda.se/livesport kommer alla matcher att finnas kvar och vara tillgängliga som repriser. Fler matcher kan tillkomma senare under hösten. Mer information kommer.

Annons

För att följa den lokala fotbollen på allehanda.se måste du vara prenumerant på ÖA, något du enkelt blir genom att klicka här. Är du redan prenumerant är det bara att klicka här för att logga in och få tillgång till allt material på allehanda.se.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan