Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
STF besökte Sommarhemmet i Domsjö

Svenska Turistföreningens lokalavdelning gjorde onsdag 6 juli kombinerat besök på Sommarhemmet i Domsjö.

Detta är en läsartext.

Deltagare från STF:s lokalavdelning vid klubbstugan. Foto: Kurt Söderlund

Annons

Kvällen inleddes med att Mattias Westerlund hälsade välkommen till OK Nolaskogsarnas nya klubbstuga som invigdes i augusti 2021. Han berättade att det finns bland annat samlingsutrymmen, kök, duschar och en väl tilltagen bastu med utsikt mot Bäckfjärden. En härlig altan finns också.

Ett långt avtal med IOGT-NTO har upprättats och blir genom närheten en win - win situation för båda. Över 30 personer fick en visning av lokalerna.

Annons

Annons

OK Nolaskogsarna är en förening med aktiviteter för alla åldersgrupper, på sommaren cirka 50-70 ungdomar med träningar och orienteringstävlingar. På vintern löpträning med mera. 50-60 deltagare kommer att vara med på O-ringen i Uppsala.

Kvällen fortsatte med Livekväll på sommarhemmet där även Vardagsrummet på Lasarettsgatan var arrangör. Kvällens underhållare var Bengt Ögren, Åmynnet som på ett trevligt sätt framförde bland annat en vals, Brudkullan kom till Brittas restaurang, varvat med underfundiga historier.

Glädjande var att uppslutningen på cirka 80 personer fick njuta av en solig ljummen kväll, med gott fika som ingick i entréavgiften. Ett lotteri med många vinster såldes snabbt slut.

Underhållare vid Livekvällen på sommarhemmet var Bengt Ögren. Foto: Kurt Söderlund

Onsdagskvällarna med livemusik fortsätter den 13/7 med sång och musik av Anne-Lie och Niklas "Pebben" Vigren med dotter. 20/7 blir det besök av Ewa Bylin Anders Bergqvist Niklas Vigren och eventuellt Carl Sjöström.

Avslutning på denna natursköna plats blir det den 27/7 med Allan och Larzarna.

Stort tack för en trevlig kväll!

Närmast för STF Lokalavdelning blir det besök på Östansjö fäbodar, och trädgårdsbesök i Forsån, föranmälan krävs, onsdag 10/8, och Naturens dag 20/8.

Kurt Söderlund

Annons

Annons

Till toppen av sidan