Annons

Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Läsartext
Sara Karlsson underhåller på våra äldreboenden även denna sommar

Succén med underhållning på våra äldreboenden fortsätter.

Under den tuffa corona-pandemin sommaren 2020 förgyllde skönsjungande Sara Karlsson tillvaron för Nolaskogs äldreboenden.

Festfixaren Janne Persson nöjde sig inte med detta geniala initiativ – det blev en fortsättning följer även denna sommar.

Detta är en läsartext.

Nolaskogs egen "Celene Dion", Sara Karlsson, underhöll även denna sommar våra äldreboenden.

Annons

Saras härliga framträdande inleddes med besök på Arnäsgården måndag den 14 juni, och därefter i tur och ordning Lejonbacken i Örnsköldsvik (16 juni) Söränget i Gullänget (20 juni), Bjästagården (21 juni), Rosenbacken i Själevad (22 juni), och Rönnen i Örnsköldsvik (23 juni).

Mäklarhuset sponsrade hela arrangemanget (fika till alla + kostnad för underhållningen).

Annons

För övrigt bjöds det på fika och härlig underhållning på samtliga äldreboenden. Janne Perssons breda sponsorkontakter har möjliggjort detta.

Annons

Sara Karlsson har en mycket bred repertoar, allt från Cool Candys ”Silvermåne över bergen” till Evert Taubes ”Så skimrande var aldrig havet”.

Sara är en oerhört populär underhållare i Nolaskogs med omnejd. Fullt i klass med landets många andra populära sångartister inom samma genre.

Nämnas bör också, att alla i publiken fick möjlighet att önska låtar under Saras härliga musikmix.

Jag vill lova att det jublades under Saras alla framträdanden, säger Janne Persson och riktar ett stort tack till alla sponsorer som bidragit till sommarens succé.

Även Sara Karlsson har all anledning att känna sig nöjd med sin härliga underhållning på äldreboendena.

Den här sommaren, liksom sommaren 2020, kommer jag aldrig att glömma. Jag är övertygad om att alla på våra äldreboenden behöver någon form av aktivering och stimulans.

Och vad passar då bättre än att bjuda på musikunderhållning, anser Sara.

För den oinvigde kan nämnas, att Sara Karlsson är uppvuxen i Seltjärn (Anundsjö) och bor med sambon och gitarristen Stefan Sjölander och sonen Mille i Domsjö.

Hennes artistkarriär inleddes 2010. Hennes breda yrkeskarriär består av solosång, sångcoach, körledare, och pianist. Och inte nog med detta – hon är även flitigt anlitad som vigselförrättare.

Anders Nordin

Annons

Annons

Till toppen av sidan